Laatste nieuwtjes.
 

Afbeelding invoegen       

 

 

Afbeelding invoegen  
Vrijwilligers gezocht
 
Er worden vrijwilligers gezocht voor de glasaal-monitoring 2020. Kijk op www.ravon.nl/glasaal voor informatie betreffende deze oproep. Heb je interesse dan kun je jezelf opgeven op de site van Ravon.

 

 

Afbeelding invoegen
  Uitnodiging inloopavond en algemene ledenvergadering 2020

Beste leden van HSV Oosterschelde. In de bijlage vindt u de uitnodiging voor de inloopavond en de algemene ledenvergadering 2020.
 
Klik hier voor de bijlage. 
 
Als uw juiste e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u deze uitnodiging tevens via mail


 

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen 

  Nieuw. Gratis jeugdvergunning, online te bestellen.

Voor de jeugd is het sinds kort mogelijk om via onze site een gratis jeugdvergunning aan te vragen. De vergunning heeft een paar voordelen.
  • Met de gratis jeugdvergunning heb je schriftelijke toestemming om te mogen vissen in de viswateren die op de vergunning staan vermeld en ben je nog niet genoodzaakt om een betaalde vispas aan te vragen.
  • Als je de vergunning aanvraagt sta je bij onze vereniging geregistreerd. Hierdoor kunnen we je informeren over jeugdwedstrijden of andere jeugdactiviteiten. 
  • Je ontvangt 4 keer per jaar, via sportvisserij Nederland, het jeugdmagazine Stekkie met vistips en visverhalen. 
  •  Je wordt op tijd geïnformeerd indien je gratis vergunning vervalt vanwege je leeftijd.
Om de vergunning aan te kunnen vragen moet je op het moment van aanvraag jonger zijn dan 14 jaar. Bij aanvraag wordt om toestemming van je ouders of verzorgers gevraagd. 
 
 
Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op onze site op de pagina Lid worden.
 


Afbeelding invoegen
  30-10-2019. Gesloten tijd kreek van Ouwerkerk opgeheven.

Op verzoek van leden is ervoor gekozen om voor de kreek van Ouwerkerk een gesloten tijd in te stellen. Op 1 januari 2017 is deze gesloten tijd ingegaan en zou lopen van 1 november tot 1 februari. Reden was te voorkomen dat er kort na de laatste uitzetting van het jaar, de forel te snel zou worden weggevangen en niet de gelegenheid heeft om door te groeien.
Vanaf heden is deze gesloten tijd opgeheven. Ook weer op verzoek van leden omdat blijkt dat in de gesloten tijd de forel wordt weggekaapt door de aalscholvers.
Vist u dit jaar nog in de kreken en heeft u de lijst met viswateren 2019 in bezit, dan kunt u de op de lijst genoemde gesloten tijd negeren.


Afbeelding invoegen   Privacyverklaring

Het bestuur van de hengelsportvereniging Oosterschelde heeft  in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) het verenigingsbeleid ten aanzien van de bescherming van uw persoonlijke gegevens verder aangescherpt. Deze verordening gaat in op 25 mei 2018. Lees verder.... 
 

 

 
Vangstregistratie.

Graag willen we het belang van de vangstregistratiekaart nogmaals benadrukken. Registratie van de vangsten helpt ons om inzicht te krijgen in het resultaat van het project "Platvis in de polder".
 
Registratiekaarten kunnen onder andere hier worden gedownload.
 
 
 
   
Oudere berichten kunt u vinden bij