Zoet jeugd 2017

 

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Nationale hengeldag 2017

Remco Dijkstra overall winnaar Vroonplas.

Aan de vooravond van de Nationale hengeldag een avond met de jeugd gevist in de Vroonplas te Renesse.
Deze avond georganiseerd door de gezamenlijke hengelsportverenigingen HSV de Krabbe, HSV Dreischor en HSV Oosterschelde.
Met 7 vissertjes ingeschreven bij Bolle dier en tuin waarna we vertrokken naar de Vroonplas. Deze keer waren we uitgenodigd in het viswater van HSV de Krabbe. Een mooie plas water met behoorlijk vis. Maar, wat er inzit, moet nog wel even gevangen worden.
De vangsten vielen wat tegen. 3 vissertjes wisten vis op de kant te krijgen. Remco Dijkstra ving slechts 1 vis maar wel van een mooi formaat. Een karper van 73 cm. Remco was hier enige tijd zoet mee voordat de karper kon worden geland.
Wat Remco niet wist, was dat Remy de Koning hem op de hielen zat met tegen het einde van de tijd, 55 cm voorn. Met nog vis rondom het aas van Remy was het tot het eind toe spannend. Toch wist Remy geen vis meer te vangen en was het Remco die overall winnaar werd van deze avond.

1e Categorie 12 t/m 16, Remco Dijkstra met 73 cm.
De rest werd 2e met nul vis

1e categorie 6 t/m 11 jaar, Remy de Koning met 55 cm.
2e Djayden Hilleman.
De rest werd 3e met nul vis.

Toch voor iedereen prijs. De prijzentafel was mooi gevuld met hengelsportmateriaal van Bolle dier en tuin en van de Hubo s'Gravenpolder.
Sponsors bedankt dat jullie deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.