Zoet jeugd 2018

 
 

  Jeugd viswedstrijd Nieuerkerk. 

Het weer was geweldig  om te vissen, wat wind maar dat mocht de pret niet drukken. Om 14.00 uur werd er door 10 jonge vissers de hengel uitgegooid. Iedereen was in spanning. Na +/- 20 minuten kwam de eerste karper van 55 cm op de kant. Die was aan de haak geslagen door de 11 jarige Chlo√® Berrevoets. De 9 jarige Jordie Neels ving  eveneens een karper van 58 cm. De 11 jarige Bram Minderhout ving er één van 13 cm. Chlo√® zette er de turbo op want zij wist nog 5 karpertjes te vangen.
Bij de 12 t/m 14 jarige was het Jaap Dorst, 14 jaar, die 2 karpers  op de kant kreeg. Eén van 40 cm en één van 20 cm. Daan v.d. Velde 13 jaar, één karper van 59 cm. Jurgen Padmos 14 jaar, één karper van 20 cm. 
De vis liet zich niet uitbundig zien maar het was een geslaagde middag voor iedereen.
Alle vissers hadden een prijs[je]
 
Uitslag t/m 11 jaar,

Chloé Berrevoets  154  cm 
Jordi Neels  58  cm
Jeroen Padmos 20  cm

Uitslag 12 t/m 14 haar,  
 
Jaap Dorst 60 cm 
Daan vd Velde 59 cm
3 Jurgen Padmos    20 cm 
 
 
 
 

 
               

 

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Uitslag viswedstrijd Nieuwerkerk. (klik hier voor het fotoalbum)

Deze keer de jeugdwedstrijd weer voorafgaand aan de Nationale hengeldag gevist. Gekozen is voor de eendenvijver Nieuwerkerk. Inschrijven kon bij Bolle dier en tuin of direct aan de waterkant. 11 vissers kwamen opdagen. Wat nieuwe gezichten maar ook weer "oude" vertrouwde deelnemers. 
 
Het leek er even op dat de mist die opkwam, het zicht tot de overkant zou ontnemen maar dat viel mee.
Over het hele parcours is vis gevangen maar helaas niet door iedereen. Finn Winkels had nog maar goed en wel uitgegooid en was nog niet beducht op een aanbeet, dus dat was even sprinten naar de hengel om deze te redden. Met het aanslaan helaas een gat in de lucht want de vis was weer zwemmen. Later wist Finn gelukkig nog een karper te vangen.
Tegenover elkaar aan de vijver zaten Jamy en Bryan. Er op uit elkaar af te troeven. Gezonde competitie.

Er werd gevist in 2 categorieen.
In de jongste categorie werd Dave Storm de Gast 1e met een karper van 54 cm.
2e Djayden Hilleman met een karper van 52 cm.
3e Finn Winkels met een karper van 45 cm.

In de oudste categorie wist Jamy Rossen te winnen. Jamy viste 248 cm karper bij elkaar en wist tevens de grootste vis te landen. Jamy pakte hiermee 2 bekers.
2e Jurgen Padmos met 122 cm.
3e Bryan Berrevoets met 121 cm.

Er waren mooie prijzen beschikbaar gesteld. Hoofdsponsor in deze was Bolle dier en tuin, waarvoor dank. Ellie had onder andere een mooie pickerset en method setjes beschikbaar gesteld. Mooie materialen, prima voor de eendenvijver.

Ook voor de vissers die geen vis wisten te landen was er prijs. En dan is de slechte vangst over het algemeen snel vergeten.

Vissers, toeschouwers, sponsors en vrijwilligers. bedankt!

 

 

 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Nationale hengeldag 2017

Remco Dijkstra overall winnaar Vroonplas.

Aan de vooravond van de Nationale hengeldag een avond met de jeugd gevist in de Vroonplas te Renesse.
Deze avond georganiseerd door de gezamenlijke hengelsportverenigingen HSV de Krabbe, HSV Dreischor en HSV Oosterschelde.
Met 7 vissertjes ingeschreven bij Bolle dier en tuin waarna we vertrokken naar de Vroonplas. Deze keer waren we uitgenodigd in het viswater van HSV de Krabbe. Een mooie plas water met behoorlijk vis. Maar, wat er inzit, moet nog wel even gevangen worden.
De vangsten vielen wat tegen. 3 vissertjes wisten vis op de kant te krijgen. Remco Dijkstra ving slechts 1 vis maar wel van een mooi formaat. Een karper van 73 cm. Remco was hier enige tijd zoet mee voordat de karper kon worden geland.
Wat Remco niet wist, was dat Remy de Koning hem op de hielen zat met tegen het einde van de tijd, 55 cm voorn. Met nog vis rondom het aas van Remy was het tot het eind toe spannend. Toch wist Remy geen vis meer te vangen en was het Remco die overall winnaar werd van deze avond.

1e Categorie 12 t/m 16, Remco Dijkstra met 73 cm.
De rest werd 2e met nul vis

1e categorie 6 t/m 11 jaar, Remy de Koning met 55 cm.
2e Djayden Hilleman.
De rest werd 3e met nul vis.

Toch voor iedereen prijs. De prijzentafel was mooi gevuld met hengelsportmateriaal van Bolle dier en tuin en van de Hubo s'Gravenpolder.
Sponsors bedankt dat jullie deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.